Monday, November 17, 2014

PAKEJ CANDY BUFFET & CHOCOLATE FOUNTAIN

Nampaknya dah lama kami tak update blog ni since FB lebih mudah untuk promote n sekarang ramai yang dah menggunakan wassap pulak. Hampir 2 tahun n dah nak bersarang pun blog ni..hihi...Oklah,,tak nak bebel panjang...kita citer straight to the point je ok...

Filtzz Chocolate dah start buat candy buffet n chocolate fountain. Untuk yang ingin memeriahkan majlis perkahwinan, dinner corporate event, aqiqah, kenduri kesyukuran, majlis birthday, anniversary dan apa saja majlis..kami sedia membantu anda.

Untuk majlis sekitar Johor Bahru, Skudai, Senai, Kulai, Kota Tinggi, Kluang, Pontian, Batu Pahat dan sekitar Johor..jangan malu-malu hubungi kami. Nyatakan saja tema yang anda ingin, insyaallah kami akan bantu anda membuatkan majlis anda bertambah meriah..

Pakej kami juga boleh di adjust atau customized mengikut bajet anda...Hubungi saya @ 014 3116748 untuk sebarang pertanyaan dan perbincangan lanjut.