Tuesday, August 11, 2015

CHOCOLATE FOUNTAIN & CANDY BUFFET @ TMN PERLING JOHOR BAHRU

Pakej kali ini ditempah oleh Pn Sandra untuk majlis birthday anak perempuannya yang berusia setahun. Beliau memilih tema purple dengan imej kartun blue mickey mouse. Memang happening majlis beliau ditambah kehadiran maskot mickey mouse dan belon2 yang memenuhi khemah. Semoga Pn Sandra berpuas hati dengan perkhidmatan kami. Jom layan gambar-gambar candy buffet di majlis beliau..




Tuesday, February 17, 2015

CANDY BUFFET FOR WEDDING @ UTM

Majlis ini telah dilangsungkan pada Nov 2014 dengan tema warna peach di dewan Pusat Latihan UTM. Terima kasih kepada Pn Hajar dan family. Semoga rumahtangga yang dibina kekal hingga ke syurga..aaminn..







Monday, November 24, 2014

CANDY BUFFET & CHOC FOUNTAIN - DINNER @ GALERI GLULAM JB

Dinner di Dewan Glulam ini adalah sempena Family Day Jabatan Alam Sekitar. Mereka memilih tema warna purple. Maka kami pun menyiapkan coklat-coklat lolly daripada himpunan warna-warna purple. Lebih bernasib baik bila dapat paper cup kaler purple dan mashmallow juga kaler purple. Jumlah pax adalah seramai lbh krg 200 org dan 60 org kanak-kanak.






















Monday, November 17, 2014

PAKEJ CANDY BUFFET & CHOCOLATE FOUNTAIN

Nampaknya dah lama kami tak update blog ni since FB lebih mudah untuk promote n sekarang ramai yang dah menggunakan wassap pulak. Hampir 2 tahun n dah nak bersarang pun blog ni..hihi...Oklah,,tak nak bebel panjang...kita citer straight to the point je ok...

Filtzz Chocolate dah start buat candy buffet n chocolate fountain. Untuk yang ingin memeriahkan majlis perkahwinan, dinner corporate event, aqiqah, kenduri kesyukuran, majlis birthday, anniversary dan apa saja majlis..kami sedia membantu anda.

Untuk majlis sekitar Johor Bahru, Skudai, Senai, Kulai, Kota Tinggi, Kluang, Pontian, Batu Pahat dan sekitar Johor..jangan malu-malu hubungi kami. Nyatakan saja tema yang anda ingin, insyaallah kami akan bantu anda membuatkan majlis anda bertambah meriah..

Pakej kami juga boleh di adjust atau customized mengikut bajet anda...Hubungi saya @ 014 3116748 untuk sebarang pertanyaan dan perbincangan lanjut.

Thursday, June 14, 2012

LAGI COKLAT HANTARAN PERTUNANGAN

Tempahan dari Pn Aniza untuk hantaran  pertunangan adiknya. Kami diminta membuat coklat untuk disesuaikan dengan tema warna kuning pada majlis tersebut..Oleh itu kami membalut coklat dengan gold foil dan meletakkan coklat tersebut dalam bekas sangkar burung mini  agar hantaran ini nampak eksklusif biarpun sederhana rupanya...